01 de desembre, 2020

Nadal?

 Per Nadal, cada ovella al seu corral.


Per Nadal, qui res no estrena, res no val.


Frases fetes, dites populars... n'hi ha moltes, però potser aquestes dues són les més repetides.

Aquest any de Covid-19 no crec que la segona es faci servir gaire. O potser sí. Concretament, jo —i com jo, em penso que una bona colla de gent— no tinc ni la més remota idea del que farem. Depèn. 

Depèn si tenim  la iaia a casa o encara no. Ara mateix porta tres setmanes recuperant-se al sociosanitari, que té un nom que mai no recordo: Unitat de... alguna cosa que se m'oblida. Millora de dia en dia, però no sé si, un cop donada d'alta, serà autònoma com fins abans que l'haguessin d'ingressar, o dependent al cent per cent com és ara. 

Depèn si les autoritats (in)competents ens "deixen" ser unes quantes persones més que ara o no.

Nosaltres som vint-i-dos, quan som tots, així que segur, seguríssim, que aquesta opció, aquesta vegada, no la tindrem... Si hem de ser "bombolla", a casa seríem quatre i la iaia, i en tot cas, els nets i netes a qui veiem amb regularitat des que va començar tot... no així els que no veiem perquè viuen a Barcelona... ah, i els gats i la Taca!

Es fa difícil fer prediccions.

Depenem de tantes coses, de tantes circumstàncies, de tants paràmetres, que quasi prefereixo no pensar-hi. 

Sigui com sigui, no crec que jo estreni res, per Nadal. Potser alguna mascareta nova...

7 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Ens han dit que si fem bondat (probablement) el del 2021 sigui millor.
Les profecies fan de més mal pair que l'abús de torrons.

Carme Rosanas ha dit...

Tots estem si fa o no fa igual, Montse! Més val no decidir res fins an l'últim moment... ja veurem... no sé què dir ninquè pensat
Saps què és el més important tinguem la família bé i tots estiguem bé de salut i ben vius...

Sergi ha dit...

També estem mirant de decidir com ens repartim, serà complicada la cosa enguany. I mira que no sóc gens amant de les dates, però si no hi vaig almenys jo, la meva mare no m'ho perdonarà. Veurem.

Montse ha dit...

Ai, Xexu, aquestes mares! La veritat és que jo sóc molt "fan" de les festes de Nadal, però quan hi som, em canso de repetir que ja tinc ganes que s'acabin. És una ena d'ambivalència, un amor i odi... però només cal que ens prohibeixin una cosa, com per desitjar-la molt més, eh?

Montse ha dit...

Carme, estic com tu. Lamentablement, la salut de la iaia millora molt a poc a poc, però sembla que per Nadal serà a casa. Espero que, per pocs que siguem, ho pugui gaudir, i els que siguem, fins a ...sis? deu? també! Amb la resta, sempre ens quedarà el Zoom! (gran invent)

Montse ha dit...

Xavier Pujol, jo també estic esperant amb candeletes el 2021 i prefereixo creure'm la profecia que serà millor que aquest, aix... cal un incentiu, encara que sigui mentira!

vapeciga.uk ha dit...

vape modules from famous brands, they're all here.Long-term stable supply, holiday discounts, regular discount code issued.dead rabbit r coilsmok starter kit.