11 de desembre, 2016

Transports

Avui sentia  a la ràdio que a Barcelona volen regalar un tiquet per agafar el transport públic gratuït durant tres anys, a aquells que tinguin un vehicle contaminant i el facin desballestar (existeix, aquesta paraula, en català?) pels que el facin destruir, vaja...

 Això seria vàlid només per a la "zona 1".

Em semblaria una molt bona idea si:

A) Tinguéssim uns transports públics que poguéssin absorbir tot el gruix de persones que els necessita (metro, autobusos, tramvies, rodalies)...

B) Tothom  que ho necessités, visqués a la "zona 1", perquè tinguem en compte que molta gent no viu només "a la zona 1". Molta gent ve d'una miqueta (només una miqueta) més lluny. I per arribar a Barcelona, necessita agafar un tren. Un tren que no funciona sempre bé. Per ser més exactes, diríem que gairebé sempre funciona malament, pels problemes que tots sabem, derivats del nostre victimisme (segons alguns). O bé, derivats de la manca d'inversió (segons la gent normal).

Davant d'aquesta  notícia (?¿) em pregunto, si mai s'arriba a posar en marxa, què passarà amb la gent que, no treballant a Barcelona, i no vivint a la "zona 1", necessitem viatjar a Barcelona per anar al metge, de compres, al teatre, a visitar fills o néts, o ambdues coses... aquests... què hem de fer? Pagar?

Amb molt de gust!

Però pagarem quan

TOT FUNCIONI!!!





imatge trobada a google.



3 comentaris:

Oliva ha dit...

DONCS FESTA FOTRE ESTIMADA...TENIM UN AJUNTAMENT AMB "IDEAS DE BOMBERO",JO VISC A LA "CASETA AMB HORTET",HERENCIA FAMILIAR,PAGO IMPOSTOS COM SI EL MEU BARRI FOS PEDRALBES "AREA RESIDENCIAL"¡¡¡.
UN AUTENTIC JOC DELS DISBARATS,I ESPERAN LA PROPERA....

zel ha dit...

Per acò i molt més ho sento, però no sóc d anar a Barna, jo..

Anònim ha dit...

Dec tenir molta sort perquè porto una dècada agafant el transport públic des de la zona 2 fins a Barcelona i molt poques vegades m’ha fallat, i si algun dia el tren arriba un parell de minuts tard no en faré un drama perquè moltes vegades això em permet agafar el tren anterior, un dia per l’altre mira. Fa anys que el sistema de transport metropolità ha millorat bastant, però la gent encara continua amb les queixes de sempre per inèrcia, sense anar més lluny la nova distribució de línies de Bus Horitzontal i Vertical són més eficients.