22 d’agost, 2016

Navegar i fluir sense estrés (és això possible?)

La Nura sortirà, si els déus ho volen, avui mateix.

Es dirigirà, amb els seus tres tripulants a bord (Capità, Montse i Taca), per mar, cap a Port la Nouvelle, per endinsar-se al Canal du Midi i intentar arribar a Carcasonne. Després, tornarà, tan tranquil·lament com el temps atmosfèric  ho permeti, cap a Port la Nouvelle, i altra vegada, per mar, cap a casa.

La Montse, la Taca i el Capità desitgen que tothom passi un mes de setembre fantàstic, acabant les vacances, o començant de nou les feines respectives.

La Montse (ara he de parlar només per mi), desitja que l'11 de setembre sigui fantàstic! Serà la primera vegada des del 2010 que no aniré a la manifestació. Això no vol dir que  ja no estigui per la labor!

Diuen que "la cosa" s'ha desinflat: pot semblar-ho. En qualsevol cas, jo no m'he desinflat, que consti a les actes que hagi de constar. Només que aquesta vegada m'ho miraré (o no) des d'una altra perspectiva.

Com diu Jordi Margarit a "la primera pedra" cada dissabte (o diumenge, que ara no recordo)...

"Catalunya, tu... a la teva!"

Estimats blogaires, intentaré escriure, si trobo wi-fi per aquets móns de Déu. I si no en trobo, no em penso pas estressar.

Fins a la tornada!!!

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Bon viatge!!!!!

M. Roser ha dit...

Que tingueu una bona singladura i arribeu a bon port...
Petonets.

Josep ha dit...

Us desitjo molta sort i que tingueu una molt bona travessia.

Una abraçada.

Joana ha dit...

Gaudeix molt! i no pateixis, t'esperem :)

Elfreelang ha dit...

que trobeu un mar amable i navegueu fluidament ....fa anys que diuen que va de baixa .....jo hi seré altre cop el dia 11 i a més per tercera vegada fent tasques com a voluntària...fins la tornada i sense estrès!