22 d’abril, 2014

Sant Jordi

Es fa saber que demà, diada de Sant Jordi, seré a la paradeta de l'ARC, a Rambla de Catalunya, núm. 10, signant Dones de vidre, per a qui el vulgui llegir, i qualsevol altre llibre de l'ARC on "surto".

El meu llibre també es vendrà a la paradeta de l'Anna , que molt amablement, s'ha ofert a vendre'l. És a Rambles, núm. 1. No sé si podré ser als dos llocs, ja m'agradaria, però ignoro si ho podré aconseguir. Juro que ho intentaré, però encara no tinc el do de la ubiqüitat (tot arribarà, hehehe)...


Sapigueu que Dones de vidre també és a la venda a les llibreries més emblemàtiques de Blanes, Llibresca, Sant Jordi i Espigulé, en alguna llibreria de Tordera, de Malgrat, i segurament a Barcelona, però no he tingut temps d'esbrinar en quines (a Barcelona).

Emocionada, us adreço al blog de la meva estimada Mercè Bagaria, que m'ha fet una excel·lent crítica. Moltes gràcies, Mercè!

No us perdeu el post que ha fet l'Anna sobre els llibres de la seva parada, és súper interessant!

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Si vull que em firmis el llibre, no pas per llegir-lo, sinó per vendre'l per ebay d'aquí uns anys (molts anys) quan l'autora ja estigui finada, també me'l firmaràs...?

Júlia ha dit...

Que vagi molt bé, l'overbuquing de la diada m'atabala força, espero que el teu llibre suri damunt del mar de novetats de tota mena que ens envairan, endavant!!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

que et vagi molt bé....

Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Montse ha dit...

pons007, hahahahaha! O sigui que seré famosa quan m'hagi mort? Em sona a títol de peli ;)

També te'l firmaré, si senyor! Estraperlista! ;)

Montse ha dit...

Júlia, a mi també m'atabala, però per mí serà el primer Sant Jordi amb llibre propi "en solitari" (com les regates) ;)

Com que no tinc ni idea si continuaré escrivint i si mai més en trauré un altre, o si em caurà un balcó a sobre i llavors en pons007 podrà fer-se ric amb el meu llibre signat i vendre-se'l pòstumament, doncs, de moment, demà ho disfrutaré tot el que pugui (i fins i tot en gaudiré d'allò més)

Bon Sant Jordi també per tu, Julieta (que tu ja ets una autora consagrada!!!!)

Montse ha dit...

Gràcies, Francesc Puigcarbó (un altre autor consagrat)... segur que enteneu la meva emoció! (m'ha arribat tard, però he sentit que la rosa regàs també va començar molt tard i ves-li al darrere!)

:D

Bon Sant Jordi, Francesc!

Relatus ha dit...

Que vagi molt bé i gaudeix del dia

fanal blau ha dit...

ÔÔ...
A gaudir del dia!
Ho tinc difícil, però no deixaré d'intentar-ho!
Una abraçada ben gran!

miquel ha dit...

Bon Sant Jordi, Montse, i que el llibre faci bona via

M. Roser ha dit...

Que tinguis molt bon dia de Sant Jordi a la teva paradeta, gaudeix del moment i que tinguis molta sort.
Petonets.

Joana ha dit...

Moltes felicitats reina!
Hauré de veure com el puc tenir :)
Petons i feliç diada!

el paseante ha dit...

Vaig venir a la parada de Rambla Catalunya el dia de Sant Jordi, però em van dir que ja havies marxat (eren passades les 8 de la tarda). Avisa si el presentes a Barcelona i si es pot trobar en alguna llibreria d'aquí. Espero que t'anés molt bé aquest dimecres.