25 d’abril, 2014

PC ha mort, visca el Mac!

Doncs això: se m'ha mort el PC, he d'aprendre a fer funcionar el Mac.

Com que "no n'aprenc", feia tres setmanes que no guardava "les meves coses". Per tant, tot el que tenia al meu pc d'avui en tres setmanes comptant enrere, kapput. Per burra!

M'haureu de perdonar, perquè justament ara, que m'interessava tenir-vos a tots a la meva llibreta d'adreces... justament ara que queden quinze dies escassos per fer la presentació de Dones de vidre, patam! peta tot i em deixa amb el cul enlaire!

Agrairia un email  de tots els meus amics i amigues habituals, per recuperar adreces que han quedat al meu finat Outlook!

Ep! Guardo un doc en algún llic (de fa més de tres setmanes) amb un piló d'adreces. Així que no està tot perdut. Peeeeerò... per si de cas... qui tingui la bona voluntat...

No puc deixar de dir que avui he estat a la presentació del llibre Fils de vidre, de la Marta Sempere, (fanal blau, als blogs) i que he gaudit moltíssim amb la presentació que ha fet la Carme Rosanas i amb el recital de poesia que ens han fet uns quants blogaires!

No faig links ni res perquè encara no domino ni el teclat, ni el ratolí ni res, d'aquest flamant Mac del meu capità, que passarà a les meves mans així que ell es compri un portàtil (i llavors li podré dir allò de Saaaanta Rita-Rita...) i aquest Mac serà meu! Ben meu! ;)

i ara tinc molta son i no tinc ganes d'esbrinar res. Tot al seu moment!

ai uix, també he perdut la carpeta amb tots els exercicis de francès! snifffff

Bona nit, bons germans!

Parlaré de Sant Jordi (o no) perquè continuo anant molt de bòlit!

12 comentaris:

fanal blau ha dit...

Com que ara ja deus estar al setè cel i jo acabo d'aterrar a casa...passo un momentet per donar-te les gràcies i dir-te que m'ha fet una il·lusió "tremenda" la teva companyia.
Quan et familiartizis amb el Mac, veuràs que el canvi s'ho valia. I, si allò de Santa Rita, Rita Rita...lo que se da no se quita...:)
Mil gràcies, Montse!
Ens tornarem a veure ben aviat.
Una abraçada!

el paseante ha dit...

Aisss, la tecnología... Sort que els llibres són en paper, que no s'esconya mai (tret d'incendis o inundacions) :-)

Et passo el meu email, per si l'has perdut: jgfelis@yahoo.es. El del blog, el pots trobar allí, però també te'l dono: turo_parc@yahoo.es.

Joana ha dit...

Jo soc "senyoramac" fa anys, i estic encantada.
Busca un bon informàtic, potser et pot recuperar cosetes... :)

Josep ha dit...

Montse, sento molt el que dius del PC, si només són els correus no és problema, però a mi una vegada ho vaig perdre tot, coses escrites que no he pogut recuperar. Això em fa pensar que podria guardar tot el bloc en un dic dur exterior. Preguntaré com es fa . El meu correu és: jose_estruel@hotmail.com.

Molta sort.

M. Roser ha dit...

Caram , Montse, em sap greu que hagis perdut informació valuosa i és que la tècnica ja ho té això, com més confiada estàs...Patapam, ja t'ha fet una mala jugada.
No sé si tenies el meu correu , per si de cas: m.rosalve@hotmal.com
Petonets.

Elfreelang ha dit...

si que sap greu sí....mica en mica ho aniràs recuperant o refent per cert quina editorial és la del teu llibre , no l'he pogut trobar!

Relatus ha dit...

Bé, espero que puguis recuperar almenys alguna cosa. Sigui com sigui, se't veu molt contenta :)

M. Roser ha dit...

FELICITATS Montse, que tinguis un bon dia del teu Sant...
Petonets.

Olga Xirinacs ha dit...

Moltes felicitats, Montse.
Això dels ordinadors porta sempre de cap (de cap manera). Sort que fan treballar el cervell, però d'enrabiades, moltes.
El meu correu:
ox@tinet.org

Carme Rosanas ha dit...

MOltes felicitats, Montse!!!

fanal blau ha dit...

Felicitats, Montse!
Desitjo que hagis tingut un bon dia!

Anònim ha dit...

algun informàtic a la sala...?