02 d’octubre, 2012

Quins pebrots!

En una entrevista a Telemadrid, el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, ha dit aquest dimarts que hi ha "algunes evidències" que vinculen l'augment del sentiment independentista en algunes comunitats "amb la direcció que ha portat el sentit educatiu".

O sigui: jo, com a mestra des de l'any 1972, i més tard com a psicopedagoga, sóc "culpable" que hi hagi milers de catalans que es volen independitzar. Deu ser això, perquè no crec que sigui per una altra cosa...

Ara que hi penso, si, jo vaig contribuir a que els nens i nenes de Catalunya poguessin aprendre a llegir i escriure en la seva llengua materna. TAMBÉ en castellà! perquè els primers anys, al menys a la meva escola, es feia l'educació bilingüe.

Si, és veritat, Sr. Wert.Jo confesso. Mea culpa, mea culpa, mea grandísima culpa.

I ara què farem?

Wert ha negat que la seva reforma educativa tingui un objectiu recentralitzador.

Ah, de veritat s'ho creu, això?

Però, digui'm: A  qui vol enganyar?


tothom té dret a rebre l'educació en castellà i que aquesta sigui la llengua vehicular a l'escola.

Vejam: atenent-nos a la sagradíssima Constitució, la llei l'empara tant a vostè quan diu que vol que tothom rebi l'educació en castellà, com a mi quan dic que vull que tothom - a Catalunya- rebi l'educació en català.
Així doncs, estem en les mateixes circumstàncies. I si jo vaig a viure a qualsevol punt d'Espanya, tinc dret a que els meus fills - que són catalans i parlen una llengua que també és oficial dins l'estat espanyol- siguin educats en català. Ara citi'm, si li plau, quantes escoles catalanes puc trobar arreu de l'estat, que no siguin a Catalunya.

I paro aquí perquè he acabat les existències de til·la a casa meva.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

Veus com tot és culpa teva? No te'n pots escapar! #quilsvafotre!

Joana ha dit...

Cada cop que obre la boca, puja el pa!

esborrall ha dit...

No sé, no sé...Si et serveix d'alguna cosa, jo vaig anar a l'escola franquista o es cantava el "caralsol" abans d'entrar a les calsse, i vull la independència.
Ais...Quantes tonteries...
Avui, de primer, escalibada. ^0^

Oliva ha dit...

JO VAIG ANAR UNA ESCOLA CATOLICA,A BARCELONA,UNA DE PUBLICA A FRANÇA,UN ALTRE COP A LES ESCOLES PIES.......I SOC INDEPENDENTISTA.
ELS MEUS FILLS HAN ANAT A ESOLES ANGLESSES ...I SON INDEPENDENTISTES. JA NO SABEN QUE FER PER EMPRENYARNOS,CREC QUE CERCANT UN NOU 6 D'OCTUBRE. COMPTE AMB AQUESTA "GENTUZA",
JUGANT AMB BARCELONA

khalina ha dit...

a veure qui la diu de més grossa.