22 de juliol, 2009

Imatges

He intentat recopilar unes quantes imatges i fer-ne un video,però, com sempre, em passen coses estranyes: aquesta vegada he pogut posar totes les fotos que jo volia excepte dues en les que estava amb en Martí. El problema era d'ubicació de les fotos, es veu, que eren a una altra carpeta i quan feia proves, anava bé, però quan ho he volgut fer "en sèrio" no podia guardar l'arxiu. Al final les he tret i tot ha funcionat. No em digueu que no sóc soca!!!sóc/soca.

Bé, "això" és el que ha quedat. Un resumidíssim recull d'algunes imatges - més o menys ordenades - des que vam treure el màstil fins la setmana passada, aproximadament. N'hi ha una d'una mena de rata. És una rata. Una rata que viu a les aigües de riu i que és vegetariana. Es veu que hi ha qui se les menja. Nosaltres li vam donar pa i se'l repartia amb ànecs i cignes. Tot un model de bitxo simpàtic. Encara sort que no va pujar al Blauet, tot i que ho va intentar! sort que la Taca la va fer espantar i va girar cua!

Hi ha una altra foto, a Cluny, amb la Roser. A Cluny hi vam anar en cotxe, amb en Pep i la Roser, els cunyats. Suposo que no cal que expliqui que és on es va fundar l'orde cistercense. Es diu així, en català? Bé, l'orde del Císter. Un poble molt bonic. No vam entrar al monestir perquè hi havia un grup a dintre i calia esperar-se molta estona, estona queno teníem. Tot i que jo m'hauria quedat a fora amb la Taca. un altre dia serà, encara que a mi m'és bastant indiferent.

A la foto del fantasma a dins d'una capelleta, juro i perjuro que encara no m'havia pres la cervesa. Només que de vegades tinc cops amagats...

I les altres, doncs paisatges, el Blauet davant una resclosa del Rhôn, esperant que s'obri, rescloses per dintre... etc.

Si teniu paciència, potser ho veureu una mica bé i amb sort, sentireu fins i tot en Cat Stivens, esforçant-se perquè se'l senti una mica. Ah! aquesta vegada "tampoc" no he aconseguit fer que la música i el video coincidíssin.

Soca!!!!!!!!!!!!!!!!!



14 comentaris:

Isabel Barriel ha dit...

M'ha agradat molt! (quin mar més estret, no?)

jaka ha dit...

Oh, molt xulo !!!

Petonets,

el paseante ha dit...

Veig que hi surt la mateixa sueca que vas fotografiar l'altre dia. I això no és una rata, dona, és una marmota. Seràs soca!

Trini González Francisco ha dit...

Però si t'ha quedat molt bé! :)

Ei! T'he vist el genoll embenat ;P

Joana ha dit...

Molt bé i la música estupenda!

Montse ha dit...

La música, Joana, forma part de la banda sonora de la meva vida, igual que de la teva, suposo, amb uns anyets de diferència (pocs,pocs!)

Un petonet!

Montse ha dit...

Ai, Trini, el genoll! encara està fotut, però ara ja no me l'he d'embenar, només "fer bondat", amb el que em costa a mi fer bondat, tchts,tchts... ni caminar ni córrer, argggggggggg... ho porto relativament bé, perquè, a canvi, navego, faig fotos, llegeixo, escric... però em falta moure'm!

petonets

Montse ha dit...

Paseante, la marmota té uuna cara de rata que tira d'esquena!
la sueca diu que a veure si vas a alguna de les trobades tertulianes, que d'una vegada et presentarà l'Arare.

:)

Montse ha dit...

Gràcies, Jaka! això és una amiga ;)

Montse ha dit...

IBM, m'ha encantat, això del mar estret. M'ho quedo!

si vols,cada vegada que ho faci servir, citaré la font. Però no caldria, no? :)

Bon dia calorós!

Barbollaire ha dit...

hola carinyu!

ja veig que patim del mateix genoll...
Fes bondat Mariana.
Ei! un video xulu, xulu, xulu...

Quan vam ser a la Normandia també hi havien bèsties d'aquestes.
La primera vegada que la vam veure era al capvespre i a la banda contraria d'on érem i vam pensar que no fos una llúdriga

Òbviament no ho era, ni de lluny!

Això de les rescloses... són molt ganses, no? Fan una mica "d'agobio"

Una bosseta de petons dolços i mediterranis
:¬)**

Isabel Barriel ha dit...

Això del mar estret t'ho regalo, no cal que citis res...
Cuida't!

Jesús M. Tibau ha dit...

fantàstic viatge

pepi ha dit...

Nena quin vídeo més maco i la música també.

petonicos