10 de juliol, 2009

Des del meu mar:Chalon sur Saône

L'àvia i el nét, en plena performance. El nét, és lògic, interrogant-se sobre qualsevol cosa nova que sorgeix davant els seus ulls. L'àvia, sempre sorpresa de la capacitat d'interrogació del nét sobre qualsevol cosa nova que sorgeix davant dels seus ulls (dels del nét)
Foto en blanc i negre per matisar una mica les potes de gall, ehem! (una sempre serà coqueta, com la seva àvia. L'àvia d'una, vull dir)...
Vam arribar a Mâcon i ens hi vam estar un dia, amb els nostres cunyats. Dimarts vam sortir cap a Tournus i ens hi vam quedar un dia, també. Dimecres vam sortir cap a Chalon sur Saône, que és on encara som, i ahir, dijous, vam fer una excursió, aprofitant que teníem el cotxe "a mà" (el cotxe dels cunyats, evidentment), fins a Beaune i Dijon. Beaune, una bellesa al mig de la Bourgogne. Dijon ja ho coneixíem, per tant, no va ser cap sorpresa. Una bonica ciutat per visitar, però ja us en vaig parlar fa dos anys. A part de la mostassa, que és el que tothom coneix quan es parla de Dijon, hi ha uns bonics edificis, tant religiosos com civils, i val la pena passar-hi unes hores. Si fa dos anys ens hi vam rostir, ahir ens hi vam pelar de fred! Qui entengui aquest clima francès...
Intento, des del McDonalds, on m'he pres un cafè abominable, enviar una foto de l'estada a casa.
És curiós que en una ciutat com aquesta - petita però prou gran com per considerar que n'hi hauria d'haver - no hi hagi cap cyber! Potser no n'hi ha al centre i sí a la perifèria, on hi ha més immigrants, no ho sé. La qüestió és que per poder connectar he hagut de fer "gasto" a un dels llocs gastronòmicament més abominables per mi. Ja ho dic: per mi!

Avís al Veí (que em sembla que no em llegeix, ja...) però per si ho fes... pensa, Veí, que cada vegada que puc em connecto i miro correus i papereres, per si m'arriba la meva part de la HV6, però de moment, res de res! I jo sóc complidora, ep!

Com que aquí ens hi estarem uns dies més - hem d'esperar que vinguin els del Taka, que arribaran dilluns o dimarts - ja vindré algun altre dia a tornar a "fer gasto". Encara acabaré menjant-me un big mac (ecsss)
va, provo de pujar la foto!
doncs no pot ser... va massa lenta. Un altre dia serà, eh?

6 comentaris:

assumpta ha dit...

Seguirem esperant a que la puguis pujar i a que ens relatis aquests llocs. Sóc de les que només "conexeia" Dijon per la mostassa, molt bona per cert.
Que tal el genoll?, espero que bé.
Fins la propera, Capitana!
;)

Marta ha dit...

Quina enveja que em dones,-). Gaudeix de les vacances!

Clidice ha dit...

el que cal fer per culpa de tenir una personalitat virtual! tu ets una màrtir! un mcdonald's eeeeecsssss ;P el genoll bé?

miquel ha dit...

NO et preocupis, qui no hagi menjat un big mac que agafi la primera pedra i... Ep, callo! Jo un dia vaig menjar un frankfurt a l'Ikea :-)
Bona navegació. Una abraçada.

Montse ha dit...

Va,va,va, no m'envegeu tant, que cadascú s'ho passa bé a la seva manera... i això de navegar no és pas la panacea, només és una manera més de viure la vida.

Ep, no em malinterpreteu!!! que m'encanta el que fem!!!!!

Gràcies a tots, un petonàs!

Violeta ha dit...

M'encanta la foto! Vosaltres també me'n podríeu fer arribar alguna, i així convertir-ho en intercanvi ;)

Sobre les obvietats de la vida... vénen quan han de venir, no t'hi capfiquis :)

Petons.